Нападателят на ЦСКА Емил Гъргоров бе обявен за играч на месец октомври в анкетата на Пресклуб „България“. Бадема заяви, че не съжалява, че напусна шампиона Лудогорец през лятото и облече отново червения екип.

"Благодарен съм за тази награда. Тя ме мотивира да се раздавам още повече. Мачът с Черно море? През второто полувреме се опитахме да обърнем нещата, но не успяхме. Имаше и странични фактори. Срещу Лудогорец бяхме слаби".

"Надявам се тези мачове да не повлияят за дербито с Левски. Всеки знае какво значи този мач. В събота и двата отбора ще са по-мотивирани. Ние допуснахме загуби, а Левски ще иска да си върне за предния мач. И ние падаме, и те падат. Трябва да се опитаме да се доближим до Лудогорец", сподели бившият капитан на "орлите".

"Дали съжалявам, че не съм в Лудогорец? Не. Това е мое решение. Щастлив съм в ЦСКА, независимо от ситуацията. Не беше лакомия, а беше неразбирателство между мен и президента. Не е ставало въпрос за пари. Напрежение в съблекалнята на ЦСКА няма".

"На всички е ясно, че трябва още да работим, за да се получат нещата. Чудеса не можем да направим. Играхме доста добре на моменти в последните мачове. Трябва обаче постоянство", каза още Бадема. "Не може да играеш 4-5 мача добре и после за 2-3 срещи да се срине всичко".

"Спряхме ли да вкарваме на Левски в предния мач? Това е гледна точка на феновете. Ако бяха влезли положенията на Марсиньо и Чочев, щеше да е по-голяма победата. Но това е футболът. По-сладко ми е в ЦСКА от гледна точка на това, че е много трудно и тепърва намираме нашия стил на игра. Ще ни трябва време", добави Бадема.

"Надявам се всичко да се оправи в ЦСКА. Първо клубът да тръгне по нормален път, а след това ще мислим за игра. Ще видим дали ще стане. Не е приятно като те порежат по такъв начи съдиите. Тичаш 90 минути и в един момент някакъв човек целенасочено те реже. Това няма как да не оказва влияние", завърши Гъргоров.