Блатер се извини на Кристиано и Перес

Президентът на ФИФА опита да замаже големия гаф, който направи в края на миналата седмица.

30.10.2013 | 12:20
Блатер се извини на Кристиано и Перес

Президентът на ФИФА Сеп Блатер очаквано се извини на Кристиано Роналдо и Флорентино Перес заради гафа си от края на миналата седмица, пише gol.bg.

От Реал Мадрид силно негодуваха срещу коментарите на швейцареца, който си позволи да се подиграва на португалската суперзвезда и в един момент дори обяви, че предпочита Лео Меси.

Това се случи по време на дебат в Университета в Оксфорд, а случката накара Кралския клуб да поиска официално пояснение на думите на Блатер. Шефът на световната централа побърза да замаже гафа си.

„Приемете моите извинения за лековатия ми отговор по време на частно събиране в петък. Никога не съм искал да ви обидя. Аз съм почетен фен на Реал Мадрид, който е дал много силни футболисти на световния футбол, сред които сте и вие. Всичко най-добро“ написа Блатер в Туитър по адрес на Роналдо.

Той отговори и на Флорентино Перес. „Скъпи Президенте, получих вашето писмо, чието съдържание ме изненада. Искам да изясня, че за мен Кристиано Роналдо е на едно ниво с Меси и двамата са страхотни играчи по свой собствен начин. Съжалявам, че получилата се ситуация ви е наранила толкова  много и искрено се извинявам за това. Намерението ми никога не е било да покажа неуважение към Реал и неговите фенове, защото това е клуб, който подкрепям и на който се възхищавам още от дете“.