Фенове на "Левски" съблякоха новия треньор на отбора Ивайло Петев

Ултрасите нападнаха треньора по време на представянето му.

08.10.2013 | 18:01
Фенове на "Левски" съблякоха новия треньор на отбора Ивайло Петев

Огромен скандал сътвориха група фенове на "Левски" по време на представянето на новия треньор на отбора Ивайло Петев, пише gol.bg.

Ултрасите нахълтаха в залата за пресконференции и нападнаха специалиста, като съблякоха насила фланелката на "Левски" от гърба му и го изгониха от залата.

"Не сте добре дошъл, не ви харесваме и не ви искаме. Фланелката на "Левски" не сте ни попитали дали може да я сложите", заявиха здравите момчета пред погледа на бившия треньор на "Лудогорец" и изпълнителния директор на "Левски“ Наско Сираков.

"Тоя чорбар няма да носи фланелката на Левски", заканиха се феновете и започнаха да събличат специалиста, който в крайна сметка напусна веднага залата без синия екип.

Изпълнителният директор Наско Сираков бе привикан от феновете за обяснения.

"Нормално ли е поведението на ръководството на Левски? Казахте, че Йока има картбланш и ще получи шанс дори при слаби резултати. Ние казахме, че сме зад Йоканович и го подкрепихме".

"Защо никой не ни поиска за мнението? Няма комуникация с феновете на тима. Защо никой не ни броите за живи? В този клуб се работи малоумно", продължиха да беснеят феновете.

"Нали се сещате къде ни слага ръководсвото на Левски. Назначаваме чорбар за треньор точно преди мача с чорбата. С този чорбар Левски няма да играе официален мач."

Сираков отговори:

"Йока не е просто човек, а мой приятел. Но шест мача на "Герена" играхме страхливо и без агресия. Всичко се прави за доброто на Левски".

"Аз съм пред вас, значи аз съм отговорен за уволнението на Йоканович. За 2 месеца играта ни не се подобри. Йоканович е много възпитан човек, живял е 20 години в Испания, но му е трудна да се справи в джунглата, наречена "български футбол".

"Казах след мача с Локо, че Йока остава, но мнението ми се промени за 2 дни", допълни Сираков.