Фенове на "Левски" съблякоха новия треньор на отбора Ивайло Петев

Ултрасите нападнаха треньора по време на представянето му.

08.10.2013 | 18:01
Фенове на

Огромен скандал сътвориха група фенове на "Левски" по време на представянето на новия треньор на отбора Ивайло Петев, пише gol.bg.

Ултрасите нахълтаха в залата за пресконференции и нападнаха специалиста, като съблякоха насила фланелката на "Левски" от гърба му и го изгониха от залата.

"Не сте добре дошъл, не ви харесваме и не ви искаме. Фланелката на "Левски" не сте ни попитали дали може да я сложите", заявиха здравите момчета пред погледа на бившия треньор на "Лудогорец" и изпълнителния директор на "Левски“ Наско Сираков.

"Тоя чорбар няма да носи фланелката на Левски", заканиха се феновете и започнаха да събличат специалиста, който в крайна сметка напусна веднага залата без синия екип.

Изпълнителният директор Наско Сираков бе привикан от феновете за обяснения.

"Нормално ли е поведението на ръководството на Левски? Казахте, че Йока има картбланш и ще получи шанс дори при слаби резултати. Ние казахме, че сме зад Йоканович и го подкрепихме".

"Защо никой не ни поиска за мнението? Няма комуникация с феновете на тима. Защо никой не ни броите за живи? В този клуб се работи малоумно", продължиха да беснеят феновете.

"Нали се сещате къде ни слага ръководсвото на Левски. Назначаваме чорбар за треньор точно преди мача с чорбата. С този чорбар Левски няма да играе официален мач."

Сираков отговори:

"Йока не е просто човек, а мой приятел. Но шест мача на "Герена" играхме страхливо и без агресия. Всичко се прави за доброто на Левски".

"Аз съм пред вас, значи аз съм отговорен за уволнението на Йоканович. За 2 месеца играта ни не се подобри. Йоканович е много възпитан човек, живял е 20 години в Испания, но му е трудна да се справи в джунглата, наречена "български футбол".

"Казах след мача с Локо, че Йока остава, но мнението ми се промени за 2 дни", допълни Сираков.