Чистката в „Левски“ започна (видео)

С тези футболисти не може да постигнем целите си, заяви спортно-техническият директор на сините Наско Сираков.

14.08.2013 | 15:50
Чистката в „Левски“ започна (видео)

Ръководството на „Левски“ изрита четирима футболисти от сегашния състав на "сините". Това са Жоао Силва, Кристовао Рамос, Рамон Лопес и Дъстли Мюлдер, съобщи Gol.bg.

Карето играчи вече няма да играе на "Герена", като шефовете на клуба ще се опитат до часове да разтрогнат договорните си взаимоотношения с всеки един от тях.

Най-скъпият футболист на „Левски“ Жоао Силва и чужденецът, който от най-дълго време е на „Герена“ - Дъстли Мюлдер, си тръгнаха от стадиона половин час преди старта на тренировката.

Кристовао Рамос също си замина, след като проведе разговор с Наско Сираков. Очаква се същата съдба да последва и Рамон Лопес.

Спортно-техническият директор на „Левски“ Наско Сираков коментира отстраняването на четиримата играчи:

„Това решение е мое, като го бях коментирал и с треньора. Ръководството на клуба срещна пълно разбиране. Смятам, че с Лопес, Силва, Рамос и Мюлдер, ние няма как да постигнем нашите цели.

Дадох им два месеца шанс, но не го използваха. Левски е европейски клуб и вярвам, че ще се раздели като такъв с четиримата. Може да има интерес към някои от тях, останалото е работа на адвокатите на клуба и хората, които се занимават с финансовите върпоси.

Местата на тези футболисти ще бъдат заети от други, които трябва да привлечем. И днес водим преговори с евентуални нови попълнения“, заяви Сираков.