Амбициозен детектив се бори с организираната престъпност в Тилбург - в сериала „Сила“ по Bulgaria ON AIR

Криминалната драма стартира в ефир на 6 юни в 20,30 часа

28.05.2018 | 13:07 Редактор: Меги Радева
Амбициозен детектив се бори с организираната престъпност в Тилбург - в сериала „Сила“ по Bulgaria ON AIR

Нов криминален сериал стартира в ефира на Bulgaria ON AIR от 6 юни. Всеки делничен ден в 20,30 часа зрителите на политематичната телевизия ще имат възможност да проследят вълнуващите обрати в криминалната серийна драма „Сила“. Тя разказва историята на амбициозен детектив, който се бори срещу организираната престъпност в Тилбург, Холандия, с цената на всичко.

Тео Камп (Йерон фон Конингсбрюхе) е най-добрият детектив в отдел „Убийства“, в холандския град Тилбург. От известно време той върви по следите на ловкия престъпник Фреди фон Нуне, а амбицията му да го залови става неговата цел номер едно. Когато за пореден път Тео нарушава правилата издирвайки издирва фон Нуне, началниците му го отстраняват от случая.  

За наказание Камп е изпратен в отдел „Наркотици“, където трябва да си партнира с Уилям Нийсен (Денис фон де Вен) – най-невротичният детектив в управлението, който винаги спазва правилата. Двамата разследващи са пълна противоположност, но са принудени да загърбят различнията си, за да работят заедно. Въпреки отстраняването си от случая, Тео е решен, че няма да се откаже от разследването и ще продължи издирването на престъпника Фреди фон Нуне.

Дали отговорният и невротичен детектив Уилям ще попречи на опърничавия си колега Тео да хване престъпника и да се върне на старата позиция – гледайте в криминалния сериал „Сила“ от 6 юни, всеки делничен ден в 20,30 часа, по Bulgaria ON AIR.

„Сила“ (Smeris)

Драма, криминален, Холандия, 2014 г.;

Режисьор: Марк Уилярд;

В ролите: Йерон фон Конингсбрюхе, Денис фон де Вен, Кики фон Дюрсе и др.