Бляскавата кариера на една австралийка в Холивуд – във филма „Момичето от Оз: Никол Кидман” по Bulgaria ON AIR

Биографичният филм за живота на Никол Кидман ще бъде излъчен в ефир на 7 май в 9,30 часа

05.05.2018 | 12:00 Редактор: Меги Радева
Бляскавата кариера на една австралийка в Холивуд – във филма „Момичето от Оз: Никол Кидман” по Bulgaria ON AIR

Въпреки че Австралия се намира доста далеч от Холивуд, голям брой световноизвестни филмови звезди са стартирали бляскавия си кариерен път точно от екзотичния континент. А в това число и елегантната и талантлива носителка на „Оскар“ – Никол Кидман. На 7 май в 9,30 часа национална телевизия Bulgaria ON AIR ще излъчи биографичния филм за живота на австралийската актриса - Момичето от Оз: Никол Кидман“.

Кидман, висока 1,80 м, е родена в Хавай, но се мести в Австралия с родителите си и прекарва детството и тийнейджърските си години в Сидни. Невероятният устрем на младата Никол да стане актриса, и то талантлива, води до успешни роли във филмите “BMX Bandits” и “Bush Christmas”. На 22-годишна възраст Кидман участва и в продукцията “Dead Calm”, редом със Сам Нийл, а ролята й насочва прожекторите на Холивуд, както й вниманието на бъдещия й съпруг Том Круз, право към нея.

Не пропускайте биографичния филм за бляскавия живот на австралийската актриса – „Момичето от Оз: Никол Кидман“, на 7 май в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

 

Момичето от Оз: Никол Кидман“ (Nicole Kidman Girl from Oz)

Биографичен, Австралия.