Как да живеем като "Авантаджии"?

Филмът по Bulgaria ON AIR

26.11.2015 | 17:07 Редактор: Ирина Георгиева
Как да живеем като

Новият филм от поредицата за Джеймс Бонд "Спектър" вече е по българските кина, но колко печелят актрисите, които участват във филмите?

Списъкът разбира се е оглавен от Мадона, която е спечелила рекордните 800 млн. долара от филма. Тя е последвана китайската актриса и танцьорка Мишел Йео, която е направила състояние от 245 млн. долара след филма. На трето място се нарежда Холи Бери с 80 млн. долара. 

Безспорно една от най-добрите роли изиграва Джейн Сиймур, която се нарежда четвърта в списъка със 70 млн. долара. Сиймур се снима едва 20-годишна в ролята на Солитер във филма за Бонд от 1973 г.  Там тя е млада ясновидка, която губи паранормалните си способности заедно с девствеността си.

Това безспорно е една от най-добрите роли на Сиймур благодарение, на която получава нови ангажименти, които с течение на времето я превръщат в "кралицата на минисериалите".

Друга впечатляваща роля на Джейн Сиймур е на д-р Куин лечителката, която я прави световна любимка. 

Сред една от забавните комедии, в които се снима Джейн Сиймур е Авантаджии (Freeloaders) от 2012г. В него шестима лентяи, които живеят на гърба на фронтмена на Counting Crows Адам Дюриц в къщата му в Калифорния години наред, се борят да запазят лъскавия си лайфстайл и след като той ги информира, че продава дома си. Те едновременно се опитват да предотвратят продажбата и да намерят пари, за да купят къщата.

Режисьор е Дан Росен, а главните роли са поверени на Оливия Мън, Джейн Сиймур, Натали Моралес, Зоуи Бойл, Клифтън Колинс мл., Дейв Фоули.