Любовта към танците и силата в тях – в премиерния за България филм „Брейкъри“ по Bulgaria ON AIR

Завладяващата история ще се излъчи на 25 декември от 10:15 часа

21.12.2022 | 11:21
Любовта към танците и силата в тях – в премиерния за България филм „Брейкъри“ по Bulgaria ON AIR

Как танците помагат на едно гневно, изплашено и изгубено момиче да се изправи пред демоните в себе си? Зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат отговора на този въпрос в премиерния за българския ефир филм „Брейкъри“, който ще бъде излъчен на 25 декември от 10:15 часа. Драматичната личностна борба на главната героиня е преплетена с танци, завладяваща музика и страх, който тя трябва да преодолее.

Ейнджъл е момиче влюбено в танците. Героинята е истински щастлива единствено когато е на сцената, но в един момент всичко се преобръща. След като е жестоко нападната, Ейнджъл загърбва предишния си живот и се мести в Лос Анджелис, където трябва да пребори страха и гнева си и да се изправи за следващата съдбоносна битка.

Премиерният за България филм „Брейкъри“ ще изненада зрителите на Bulgaria ON AIR с една преплетена история, в която се редуват танци, музика, неочаквани обрати, както и доза романтика.

Какви трудности ще срещнат младата танцьорка и какво трябва да направи, за да намери себе си отново? Очаквайте да научите в премиерния за България филм „Брейкъри“ на 25 декември, от 10:15 часа, по Bulgaria ON AIR.

Драма, музикален, романтичен, САЩ, 2009 г;

Режисьор: Емили Дел;

В ролите: Джули Джулс Улрих, Миси Ягер, Уесли Джонатан, Дрю Сидора, Ейми Гарсия;