Как да предадем своите черти от характера на дете си, докато то е още в утробата

Тази и други интересни теми в предаването "Днес" с Константина Живова

28.03.2017 | 15:10 Редактор: Тодор Петров
Как да предадем своите черти от характера на дете си, докато то е още в утробата

"Всичко или нищо" е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път. Борислав Петров ни срещна на живо с актьорите, за да разберем повече.

Днес в рубриката социален експеримент проверихме как се отнасят минувачите с майките с колички в София. Биха ли помогнали на жена с детска количка - това ни показа Валерия Цветанова.

Днес сме полезни на всички бъдещи майки, а и не само. Книгата, която ви представихме е дневник, чиято основна цел е да съпътства бременната жена в уникалния процес по сътворяване на новия живот. На страниците й бъдещата майка ще може да проследи развитието на бебето – седмица по седмица. Ще открие полезна информация, идеи, творчески задачи и упражнения, които ще й помогнат да изгради силна духовна връзка с нероденото си дете. Поканих при мен автора Росица Божкова.

"Всяка жена може да изгради чертите от своя характер върху своето бебе още докато то е в утробата й. Важно е как се чувства майката докато е бременна, защото всичко се предава на детето във времето", сподели Росица Божкова.

Продължихме предаването на тема хубави книги. Актьорът Вели Чаушев представя книгата си "Видения в небесния театър" на 29 март от 18 часа на камерната сцена в Сатиричния театър. Борислав Петров ни срещна с него и с актрисата Латинка Петрова.