Шампионът по бодибилдинг Момчил Милев с полeзни съвети за перфектна форма

Тази и други интересни теми в предаването "Днес" с Константина Живова

22.03.2017 | 15:05 Редактор: Тодор Петров
Шампионът по бодибилдинг Момчил Милев с полeзни съвети за перфектна форма

За красотата на българската природа през зимата, за невероятното изживяване да погледнеш над Рилските езера отвисоко. Вижте в следващите минути филма на архитект Пламен Мирянов. 

Шампионът по бодибилдинг Момчил Милев започва благотворителна инициатива в интернет. Чрез нея той иска  да стимулира децата да спортуват и да се хранят правилно. За целта ще снима известни личности в спортния си канал в youtube. Момчил Милев гостува в студиото на Константина Живова заедно с експерта по фитнес и хранене Слави  Владимиров.

"Драстичните диети и гладуване не са препоръчителни. Ако не харесвате фитнес залите, можете да изберете крос в парка. Храненето е много важно. Не замествайте храната с хранителни добавки. За поддържане на форма бихте могли да отделяте по няколко минути всеки ден и да правите три упражнения за стягане", посъветва Момчил Милев.

Продължихме предаването с новата ни рубрика "Къде е Боби?" 

Тази вечер в Университета по архитектура, строителсто и геодезия ще бъдат обявени победителите във фотоконкурса "Фонтаните на България". Той се проведжа по повод днешния Световен ден на водата и е част от проекта "Международен воден мост". Продуцентът на нашето предаване Иво Тодоров е член на журито на фотоконкурса. Университетът е домакин на фотоизложбата, а самото висше училище  отбелязва 75 г. от създаването си. Там бе и репортерът ни Валерия Цветанова. 

Известната пиеса на Оскар Уайлд "Саломе" ще бъде поставена на 23 и 24 март в театър "Българска армия". Зрителите ще могат да водят интерпретацията на тази по-различна историческа трагедия. Режисьор е Диана Добрева, която играе и самата Саломе. На живо от репетицията на актьорите включихме Борислав Петров.