Голям концерт на MTV през лятото във Варна

15.03.2017 | 13:33 Редактор: Жанета Нейкова
Голям концерт на MTV през лятото във Варна

В "Днес" представихме музикалното събитие на лятото. Варна става домакин на голям концерт на MTV. Организаторът на събитието Робърт Куърт разказа повече пред Константина Живова.

Днес представихме темата за красотата на лицето. Често се колебаем каква козметика да използваме и към какви процедури да прибегнем. Наближава топлото време и е хубаво да подготвим кожата си за сезона. В студиото на "Днес" представихме процедура, която озарява кожата. Валерия Цветанова разказа повече за нея.

15 март е Световен ден за защита на потребителите. Европейският потребителски център организира информационен щанд. Посетителите имат възможност да се снимат в дигитална фото-будка с различни забавни аксесоари, които ще бъдат дигитално брандирани с логото на центъра. 

Тя е един от младите таланти на българската музика. Красива и много талантлива, зарежда те с положителни емоции. Тя е Дивна и бе звездният гост в предаването.

Съюзът на българските журналисти стартира кампанията "Не на фалшивите новини!”. На сайта на съюза ще бъдат публикувани примери за некоректна и подвеждаща информация, изготвена и разпространена от български медии, за които читатели, слушатели и зрители ще сезират СБЖ.

За медийните ценности, журналистическата етика и как реално можем да се противопоставим на фалшивите новини разказа председателят на Съюза на българските журналисти г-жа Снежана Тодорова. 

Асен Манасиев представи интересните истории около световните артисти.