Треска за Оскари в ефира на "Днес"

27.02.2017 | 15:01 Редактор: Мария Аладжова
Треска за Оскари в ефира на

Зрителите на предаването "Днес" знаят, че силно адмирираме и обичаме да ви показваме добрият пример. Особено, когато става въпрос за образованието на децата и положителните промени в училище.

Разказвали сме ви и за виртуалната класна стая на платформата "Прознание". Сега обаче ще видим на живо как се случва тя. Нашият репортер Асен Манасиев е в столично училище. 

Наближава 8-ми март и всяка дама иска да изглежда ослепително. Затова в следващите минути ще ви дадем полезни съвети за това как да сте красиви и ослепителни само за няколко минути. Ще разберем повече от Валерия Цветанова.

Рано тази сутрин станаха ясни победителите в основните категории на Оскарите. От няколко седмици целият свят се вълнуваше кои са най-добрите филми на миналата година. Победителите ще коментираме с колегата Криси Табачка, гл. редактор на Tialoto.bg.

Театър "НО" е включен в списъка на ЮНЕСКО като световно нематериално културно наследство. Създаден е през 14 в. и е най-древното запазено сценично изкуство, което се изпълнява до днес без прекъсване и без съществени изменения. "НО" в най-голяма степен въплъщава богатството на японската култура, символика и душевност. За да се докоснете до японското изкуство ви срещаме и с неговите актьори. Валерия Цветанова ни представя театър "НО".

В слeдващите минути в рубриката "Репортер на място" ще попитам гражданите какъв е за тях празникът 8-ми март? Само тогава ли мъжката част се сеща за нежния пол и какво мислят дамите, ще разберем от Асен Манасиев.