Пулсова диагностика и как да се лекуваме от заболяванията, които имаме?

23.02.2017 | 14:06 Редактор: Мария Аладжова
Пулсова диагностика и как да се лекуваме от заболяванията, които имаме?

Историята на българите, които спасяват своите евреи през Втората световна война, вече е обиколила целия свят. Но напоследък излизат нови данни. Издирват се хора, които са пътували във влак от Париж за България през 1940 година. Те ще могат да докажат, че вторият секретар в българската легация тогава е спасявал евреи и интербригадисти под носа на Гестапо. Какви данни има за това – директно от Израел сега ще ни разкаже журналистът Феня Декало. 

Сцената на едно от най-музикалните събития у нас - "Балканица" се оказа изключително желана от големите брас оркестри на Балканите. Виртуозното надсвирване, което ще се проведе след по-малко от две седмици – на 26 февруари в Зала 1 на НДК, предизвика истински фурор в музикалните среди не само в западната ни съседка, но и в Македония, Словения, Черна гора, Хърватска, Гърция.

За да разберем повече, каня при мен Костадин Генчев и Христина Белева.

Днес в минутите за здраве предстои да ви срещнем с един човек, който може да разберем много неща за вашето здраве ида ви насочи как да се лекувате от заболявания, които имате. Той се казва Санджай Йога и днес в студиото ще ни покаже как се прави пулсова диагностика чрез която се разкриват различни здравословни проблеми. С превода ни помага Владимир Бетов. 

"Всяка сутрин изпивайте по една-две чаши хладка вода с лимон. Отделяйте няколко минути и поглеждайте дланите си. Ще забележите, че когато сте положително настроени линиите на ръцете ви ще бъдат не толкова добре изразени. Благодарете на всеки един ден. Пляскайте няколко пъти с ръце сутрин, за да се тонизирате и да се заредите с положителна енергия", разказа Санджай Йоги в студиото.

Снощи НАСА обяви нови разкрития за Космоса. Това се случва само и единствено, когато информацията е излкючително важна. В събитието участваха едни от най-високопоставените служители  на агенцията. С доц. Лъчезар Филипов от Институт за космически изследвания към БАН ни среща Борислав Петров.

Ще проверим какво мислят гражданите по темата. Готови ли сме да сменим планетата. Къде бихме искали да се преселим и какво ни очаква след години, ще разберем сега от срещата на Асен Манасиев с гражданите.

Сега предстои да ви срещнем с един българин, който има страст към фотографията. В професионалния си път среща различни жени, които заснема по специфичен начин и днес той иска да обедини тези фотографии в общ проект. Стефан Василев и неговите градски светици.

"Надявам се да успея да издам този албум с фотографии. Харесва ми еротичната фотография и продължавам да се развивам", разказа Стефан Василев.