Илия Луков: Никой не е вечен, но е хубаво да оставим следи

24.01.2017 | 12:20 Редактор: Мария Аладжова
Илия Луков: Никой не е вечен, но е хубаво да оставим следи

Днес в минутите на ефирен телефон дискутирахме със зрителите новите  правила и закони за движение по пътищата. Ще станем ли по-толерантни и внимателни след като КАТ свалят регистрационния ни номер? 

Националният дворец на културата започва с превантивна консервация и реставрация на монументалните произведения на изкуството в сградата. Такава специална професионална грижа за творенията на най-добрите за времето си автори, не е полагана от създаването на Двореца. Повод за мащабната акция е вече започналата ремонтна дейност в НДК във връзка с предстоящото домакинство на Председателството на Съвета на ЕС през 2018 година. 

На 2 март в Театъра "Българската армия" ще се проведе концерт посветен на 180 години от рождението на Апостола на свободата Васил Левски и 139 години от началото на Освободителната война. Големият глас на българската фолклорна музика е лицето на това събитие е Илия Луков. Неговите песни са известни в цяла България, а гласът му е любим на много българи.

"Трябва да не спираме да се обединяваме чрез фолклора, историята и традициите ни. Не сме безсмъртни и е хубаво да оставим след след себе си", разказа той.

Новата песен на талантливата певица Нели Петкова е със заглавие "АЗ и ТИ". За музиката, успехите и предстоящия албум ви срещаме с нея - Нели Петкова.

Запазих себе си в годините. Търся съвети от близки колеги и приятели. Аз съм много дисциплинирана и не защото трябва, а защото съм такъв характер. Изпипвам всичко до детайли. Сега работя по моя албум и много се вълнувам", сподели певицата.