Шофьор блъсна пешеходец по време на ефира на предаването ДНЕС

И още: Григор Димитров влезе в топ 8 на турнира в Мелбърн

23.01.2017 | 14:15 Редактор: Жанета Нейкова
Шофьор блъсна пешеходец по време на ефира на предаването ДНЕС

Всеки родител има желание и се старае да даде най-доброто от себе си във връзка с възпитанието на своето дете. Добрите обноски са част от доброто възпитание, които ни изграждат като личности. В България вече има детска академия за добри обноски. За да получим ценни съвети и да се запознаем с целите на академията ще ни разкаже водещият и създател Невена Басарова-Дичева, заедно с майката Здравка Атанасова и нейните деца.

"Трябва да даваме правото на децата си да имат собствено мнение. Обноските са важни за изграждането им като личности. В академията се учим как да се държим, когато влезем в театър, кино, църква, какво да правим, когато сме в изискан ресторант, как да контактуваме в обществото“, сподели Невена Басарова-Дичева.

Днес в предаването отново ще направим социален експеримент. В рубриката "Репортер" на място ще проверим какво състояние са улиците, след като времето се позатопли и снега направи нови дупки в асфалта по пътищата. В център на София са Борислав Петров и Асен Манасиев.

Шофьор блъсна пешеходец в ефир, докато репортерите проверяваха състоянието на софийските улици.

Талантливата певица Ваня Златева, която направи силен дебют на българската музикална сцена преди две години, изненада почитателите си с нова песен и видеоклип. Нежност, финес и сексапил в умерени дози украсяват сюжета в новото видео на Ваня, озаглавено "Сама“. 

"Трудно е да се продуцираш сам. Получавала съм предложения от музикални компании, но изискванията и клаузите в договорите са ме спирали“, разказа певицата в студиото на "Днес".

С пълен салон, много приятели, актьори и гости беше поставено началото на най-новия театрален проект в София.

"Théatro – мястото за истински театрални преживявания“ откри сцената си с авторския спектакъл на продуцента, режисьор и актьор Димитър Бакалов.

"Секси пране“ от Мишел Римл, с участието и на очарователната Албена Колева.

За да се докоснем до магията на новия театър ще се срещнем със самия създател на най-новия театър у нас - Димитър Бакалов.

"Ще дадем сцена както на големи имена от българския театър, така и на младите таланти“, подчерта той.