Алек Алексиев: Не ми остана време за дъщеря ми през 2016 г.

Още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

17.01.2017 | 12:51 Редактор: Луиза Божинова
Алек Алексиев: Не ми остана време за дъщеря ми през 2016 г.

В предаването "Днес" се коментира тема за измамите в Интернет. В студиото на Константина Живова бяха актрисата Марина Мандарина и продуцентът Николай Шопов. 

"Трябва да внимаваме как контактуваме в Интернет. Нашите снимки могат да бъдат използвани от всеки."

За втори път в своята кариера най-успешният български плувец Петър Стойчев триумфира с титлата на Световния шампионат по плуване в ледени води. На първенството в Бургхаузен (Германия) той преодоля разстоянието от 1000 метра с рекорд. За силата на духа и страстта към плуването ще поговорим с Петър Стойчев.

"Поставям си цели и ги следвам. Сега имам амбиция да преплувам водите на Антарктида. Няма как да излъжа, че плуването в студените води води до неприятни моменти. Първо ти става много студено, след това усещаш как тялото ти пари и след няколко минути отново те сковава студът, но плуваш и имаш своята стратегия. Наблюдавам къде се намират другите и мисля за крайната цел", сподели плувецът Петър Стойчев.

Най-новият български филм, който вече е в кината е завладяващ и значим, не само с историята, която пресъздава, но и с начина му на създаване. Филмът "Воевода" е поводът за гостуването на режисьора Зорница София и актьорът Леарт Докле.

"Историята на Румена Воевода ме вълнува от дете. Мога смело да кажа, че сбъднах една мечта. Този филм ще остане в историята. Наистина дни след като вече е в кината, филмът покори бокс офис класациите", разказа режисьорът, продуцент и актриса Зорница София.

Силата на любовта, която действа като опиат, чиято липса предизвиква зависимост, е темата на най-новия музикален проект на Георги Симеонов - JJ. Любовта е "стока", която се търгува с цената на сърдечен спазъм. 

Пристрастен, зависим, зарибен от поредната "доза" любов. Това е новото амплоа на младия и талантлив изпълнител. В този студен и сив свят, всеки търси любов и топлина, а "Дилър на любов" е оазисът на емоциите и чувствата, които повличат всеки. 

"Цветелина Янева е моя приятелка и първата песен, която композирах я подарих на нея", разказа Георги Симеонов.