Коя е диетата на 2017 година и как да си върнем желаните килограми

И още: Какво е органично жонглиране и как да се справим с идващия арктически студ в града и в планината

05.01.2017 | 14:43 Редактор: Жанета Нейкова
Коя е диетата на 2017 година и как да си върнем желаните килограми

Димитър Германов е жонгльор с голям опит, който започва в Барселона, а продължава в училището за жонгльори в Берлин. От 2005 г. започва да танцува и съвременни танци. От 8-и януари той ще води клас по органично жонглиране в София. Какво представлява това, разбрахме от самия него и от журналиста Валерия Цветанова.

Днес обърнахме внимание и на нашето здраве. Прекаляваме ли с количеството храна? Как да намалим вредните навици и как да свалим килограми след голямото хапване? Поканих при мен диетолога Райна Стоянова, за да ни даде своите полезни съвети.


"Ензимната диета ще бъде хит през 2017 година. Липсата на ензими е причината организмът да не усвоява правилно храната, която консумираме. Затова се препоръчва диета с повече сурова храна. Все по-актуална е и метаболитната диета", сподели д-р Райна Стоянова и даде още полезни съвети за перфектна фигура и здрав дух.


Синоптиците ни уплашиха сериозно с арктически студ, който идва и ще се задържи поне до 20-ти януари. Как да се предпазим от него в града и в планината? Колегата ни Борислав Петров посети Българския червен кръст, за да си припомним важни правила за безопасност, които не трябва да подценяваме.