2017 г. - годината на новото начало

Тази и други интересни теми и гости в предаването Днес с Константина Живова

03.01.2017 | 13:41 Редактор: Мария Аладжова
2017 г. - годината на новото начало

Предстои да говорим за стрология. Какво ни очаква през 2017 и в Годната на петела ще разберем от моята гостенка Антоанета Селфидж.

"Годината ще бъде изпълнена с нови промени. Ще оставим сатрото и ще сме готови за нови отношения, преживяния и постигане на цели", разказа Антоанета Селфидж.

Днес в рубриката "Репортер на място" ще проверим колко пари изхарчиха българите за празниците. 

Днес ще поговорим в предаването за децата и техните родители. Едно от първите бебета на 2017 година бе родено от 13 годишно момиче. Тя се казва Златка, бебето Динко. Ицхак Финци ще става баща на 83 години от 38 годишнитана му приятелка. Редно ли е или не? Има ли възраст за родителството ще коментираме сега с моите гости Марина Мандарина и Марина Байрактарова.

"За любовта няма възраст и граници. Когато двама души се обичат, няма проблем на каква възраст са. Трябва да се постъпва с отговорност", споделиха гостите в студиото.

Сега при мен ще поканя едно момиче пътешественик. Тя обича да пътува и да посещава различни места. Нова година посрещна на връх Мусала. За да разберем как се празнува празника там ще я поканя за да ми разкаже Велизара Стоилова. 

"Искам през 2017-та година да посетя Мадагаскар и да открия нови животински видове", това сподели пътешественичката Велизара Стоилова.