Какво развълнува лицата на телевизия Bulgaria On Air?

02.01.2017 | 11:58 Редактор: Мария Аладжова
Какво развълнува лицата на телевизия Bulgaria On Air?

Той е един от най-обичаните поп-фолк изпълнители, изпял балади, които остават в историята на този жанр. Чувствена музика, песни, които просълзават. Той е Орхан Мурад, човекът с любвните балади.

„Дъщеря ми е много талантлива. Иска да се занимава с музика. Има желание да се научи. Харесва Гери Никол. Аз обичм да се разтоварвам с кулинария. Обичам да готвя“, сподели Орхан Мурад.

В първия делничен ден от новата година срещнахме зрителите с един от големите лица на телевизия Bulgaria On Air. Каква бе развносметката за изминалата година и кои са новините и темите, които ги развълнуваха, гледайте в интервютата на Константина Живова с водещите Радинела Бусерска, Десислава Атанасова, Доника Ризова, Кузман Илиев и Валдимир Сиркаров. 

„Трябва да се прави повече качествена журналистика у нас. За съжаление и в световен мащаб има този проблем. През новата година си поставяме за цел да скочим с парашут“, това се зарекоха водещите на "Денят ON AIR" Кузман Илиев и Валдимир Сиркаров и обещаха на Константина да скочат заедно с нея в ефир.