Иван Дяков: Песента "Зайди, зайди" е една от най-тъжните, които съм пял

Тази и други интересни теми и гости в предаването Днес с Константина Живова

22.12.2016 | 15:41 Редактор: Тодор Петров
Иван Дяков: Песента

Днес започнахме предаването с музика. Представихме ви най-новото парче на две сестри и един любим изпълнител. Алекс, Валди и Георги Касабов с нов проект.

"Беше рисково да влезем в кола и да ни обърнат с главата надолу. Работихме с много каскадьори, беше забавно. Не правихме много дубли, защото можеше да ни прилошее", разказаха изпълнителките.

Бъбречно-каменната болест е тежко страдание, което застига много хора и влошава качеството им на живот. За щастие бързото развитие на новите технологии и внедряването им в медицината прави много по-успешна борбата с нея. Научихме повече за един от най-новите методи и лазери у нас.

Ученическият съвет към 21-во СУ "Христо Ботев" организира коледен базар "Christmas HEROS’21" в подкрепа на пострадалите хора от с. Хитрино и на организацията Animal Rescue Sofia. "Ние вярваме, че активната гражданска позиция има значение и че никога не е прекалено късно или прекалено рано да направим нещо добро", коментират учениците. При тях бе колегата ни Валерия Цветанова. 

Народният певец Иван Дяков събра част от най-обичаните македонски песни в новия си албум "Златни македонски хитове - 2". Това е 11-и самостоятелен албум в музикалната кариера на популярния изпълнител. Днес ви срещнахме с любимеца на публиката Иван Дяков. Той бе в компанията на своята прекрасна дъщеря Ивана.

"Вълнувам се всеки път, когато съм на сцена. Песента "Зайди, зайди" я чувствам специална. Свързвам я с мои детски спомени и ми напомня на любим човек, с когото отраснах", разказа Иван Дяков.

В последената част на предаването говорихме за филми. Научихме за новите филми и сериали в коледната програма на телевизия Bulgaria ON AIR от колегата Петя Славова.