Мелинда Христова: Десислава и Цвети Янева ме съветват да пея опера

20.12.2016 | 14:51 Редактор: Мария Аладжова
Мелинда Христова: Десислава и Цвети Янева ме съветват да пея опера

Днес ще ви срещнем с един от добрите фотографи в България. Той знае как да улови момента в снимката, знае как да покаже красотата на моделът, който снима. Знае науката на фотографията и често провежда семинари с цел да предаде своя опит на запалени любители. Той е Петър Тодорински, който ще ни даде полезни съвети как правилно да се снимаме. 

„Колкото по-естествени, толкова по-добре. Семплите пози са за предпочитане. Не трябва да се прекалява с грима“, разказа Тодорински.

Следващият ни гост е млад талант, който развива гласа си през годините. Нейната кариера започва от музикален формат. Гласът ѝ е повече от ангелски, а упоритостта ѝ е поразителна. Наскоро се завърна от Русия. Какво я отведе там ще разберем от самата нея - Мелинда Христова.

„Нищо не е на всяка цена. Харесвам поп-фолк музика, но и опера. Десислава и Цвети Янева ме съветват да пея опера“, сподели младата певица.

Сред чуждестранните звезди, които дадоха през тази година интервюта за "Днес", е испанската певица Бебе. С нея се срещна Диана Костова.