Мария Грънчарова: Заредена съм с положителна енергия, продължавам напред

Тази и други интересни теми и гости в предаването "Днес" с Константина Живова

19.12.2016 | 12:58 Редактор: Тодор Петров
Мария Грънчарова: Заредена съм с положителна енергия, продължавам напред

В първата част на предаването ви дадохме полезни съвети във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници. Къде бихте могли да ги посрещнете? Борислав Петров ни даде идеи за няколко евтини и екзотични дестинации. 

Днес е коледното тържество в Националния учебен комплекс по култура в Горна баня. Артисти от театър "Мариета и Марионета" ще зарадват учениците там със среща с Дядо Коледа и празничен куклен спектакъл. При Дядо Коледа бе колегата Асен Манасиев.

Отново е предколедно време и отново целият свят е обзет от манията "Междузвездни войни". Новият филм Rogue One разказва историята на напълно нови герои, които са обединени от целта да откраднат плановете за смъртоносно оръжие, унищожаващо цели планети. Този път няма  джедаи. За новия филм от поредицата и за това какво кара феновете да не спират да се интересуват и да следят всяка новина около сюжета и героите, говорихме с един от големите фенове на "Междузвездни войни" у нас – Даниел Георгиев. 

"Този филм е възможно да бъде безкраен. В него има много поуки", сподели Даниел Георгиев.

В навечерието на Коледа певицата Мария Грънчарова представи новия си клип към песента "Безкрайност". 

"Тази година за мен беше пъстра. Не се връщам назад във времето. Започвам начисто. Никога не съм се страхувала от медийните коментари, нормално е да се ровят в живота на публичните личности. Зареждам се с музика, много приятели, които са до мен и са истински, и с близките ми", сподели Мария Грънчарова в студиото на Константина Живова.

Неговият чичо е италианец, който живее в България. Той също се реализира тук. И двамата харесват музиката. Чичото все пак май предпочита готвенето. Чичото е Лео Бианки, а моят гост е неговият племенник диджеят Алесио Бианки. 

"Дойдох сам в България. Реших да напусна Италия, защото  не бях тръгнал по добри пътища. Моят чичо Лео Бианки много ми помогна. Подкрепи ме и ми даде работа. Музиката е в кръвта ми от моя баща. Работя, но и съчетавам работата с музиката", сподели Алесио Бианки.