Цвети Радойчева: Фикрет Стораро е взаимствал от моя песен с "Is this love"

Тази и други интересни теми в предаването Днес с Константина Живова

16.12.2016 | 16:48 Редактор: Тодор Петров
Цвети Радойчева: Фикрет Стораро е взаимствал от моя песен с

Приключи IV-я Национален детски конкурс за изработка на кукли-ангели "Виж моя ангел", организиран от Арт-Къща "Куклите" под патронажа на вицепрезидента на Република България. Тази година в конкурса се включиха 570 деца от 5 до 18 години от цялата страна. Следващата седмица, на 20 декември, г-жа Маргарита Попова ще връчи наградите на отличените участници в в Арт-Къща "Куклите". Там бе колегата ни Валерия Цветанова.

Цяла българия говори за песента на Фики Стораро "Is this love". Но знаете ли, че има и друга песен със заглавие "This is love" – на младата певица Цвети Радойчева. 

"Песента на Фики Стораро е взаимствана от моя начин на пеене. Това ми направи впечатление", сподели певицата на парчето Цвети Радойчева пред Константина Живова.

Коледен маникюр ни показаха в следващите минути колегата Бойка Делиева и маникюристката Катя Райкова. За всяка дама моникюрът е важна част от празничния вид. Научихме какви са коледно-новогодишните тенденции.

Ив Марк и съпругата му основават през 1975 г. Театър на движението във Франция. Може ли българският театър "Сълза и смях" да придобие уникален за Европа статут и защо Ив Марк е у нас? Отговорите на тези въпроси научихме от самия него и Александър Чобанов.