Ирина Сардарева: Не шапката прави жената, а жената прави шапката

Още интересни теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

08.12.2016 | 15:52 Редактор: Ирина Георгиева
Ирина Сардарева: Не шапката прави жената, а жената прави шапката

От Константина Живова

Социално отговорни компании

Изгодно ли е за компаниите да бъдат социално отговорни? Защо социалната отговорност е бизнес моделът на бъдещето? Това ще обсъдят  холандски и български организации на среща в София утре. Зрителите на предаването "ДНЕС" научиха подробности от журналиста на Bulgaria ON AIR Борислав Петров, който отиде в посолството на Нидерландия в София.

Био храните

Колко полезни са био храните и как един българин спечели конкурс с първа награда в Швеция? Био храните стават хит в цяла Европа, а хората все повече се вълнуват от здравословния начин на живот. За това Константина Живова покани Пламен Медаров, който коментира повече по темата.

"Определено сме добри в това, което правим. Всички продукти, с които работим са предварително проверени и се проверяват. Няма конкуренция между производителите на био продукти. Работим за здравето на хората и е хубаво, че се подкрепяме", разказа Пламен Медаров.

Повелителката на шапките в България

Коя е повелителката на шапките в България? Тя е жената, която създава най-красивите и нестандартни шедьоври. Тя създава шапки за всеки вкус и повод, за всяка дама със стил. Тя се казва Ирина Сердарева.

"Не шапката прави жената, а жената прави шапката", сподели кралицата на шапки в България, Ирина Сардарева.

Честит празник, студенти!

Днес е 8 декември и няма как от екипа на "ДНЕС" да не проверят готови ли са студентите да празнуват довечера и ще могат ли утре да отидат навреме на лекции.

"Студентите предпочитат дестинацията Банско за 8-ми декември", това провери на живо репортерът Борислав Петров.