Атанас Месечков става българският Рики Мартин - пропява

Тази и други интересни теми в предаването "Днес" с Константина Живова

06.12.2016 | 16:28 Редактор: Тодор Петров
Атанас Месечков става българският Рики Мартин - пропява

Днес в минутите за здраве говорихме за танцовата мандала. Ако за първи път чувате този вид танц сега ще разберете какво представялва той и как ни влияе. При мен гостуваха две дами, с които практикувахме заедно - Здравка Атанасова и Ирина Емилова.

"Танцовата мандала е терапия за женската същност. Важно е да се практикува в група от няколко жени. Така енергията се предава. Дишането става през устата и насочваме движението и енергията към женските органи", споделиха и показаха гостите в студиото.

Днес е Никулден и затова няма как да не сме полезни на домакините. Прехвърлихме се на живо в кухнята, където бе Бойка Делиева, за да разберем как се прави пълнен Никулденски шаран.

Както всички знаете, днес е Никулден и няма как да не споделим празника с вас на един от известните ни именици. Казвам здравей и честит имен ден на Николай Сотиров, а с него е репортерът ни Борислав Петров.

В началото на най-вълнуващия месец за всички любители на седмото изкуство, Дом на Културата "Искър" ще отвори вратите си, за да посрещне зрелищния танцов спектакъл "Илюзия". Тридесет и пет професионални танцьори, с главен хореограф Атанас Месечков, ще се впуснат в магията на танца специално за зрителите на спектакъла "Илюзия". За да разберем повече поканих при мен самият Атанас Месечков.

"Официално мога да обявя нещо, което ще реализирам на 14 декември по повод моя спектакъл "Илюзия". Започвам да пея. Сбъднах една моя мечта, записах пет авторски песни в латино стил", сподели за първи път в ефир танцьорът Атанас Месечков.

Изабела Шопова представи новата си книга "На юг от разума", която ще докосне читателите до дестинацията Антарктида. Какво не знаем за Снежната кралица - разказа авторът на книгата в студиото на ДНЕС.