Белези от акне и операции - има как да ги премахнете

02.12.2016 | 14:47 Редактор: Мария Аладжова
Белези от акне и операции - има как да ги премахнете

Сега предстои да говорим за силни мъже и големи успехи. Преди ден в София от Прага се завърна президентът на българската федерация по ММА със забележете 5 златни, 4 сребърни и 2 бронзови медала. Ще си поговорим със Станислав Недков - Стъки за нашите успехи и гордост в областта на ММА боевете.

„Все още не се обръща сериозно внимание на този спорт. Бих казал, че в световен мащаб този спорт е най-бързо развиващ се. В Българи за две години от десет клуба станаха 40. Горди сме с успехите. Предстои да се подготвим за месец март за Европейското първенство по ММА, което ще се проведе у нас“, разказа той.

Коледа наближава и започваме да свързваме празника с различни миризми. Когато усетим уханието на топло изпечени сладки, настроението ни става празнично. Затова днес ще бъдем полезни на домакините и ще направим за вас коледни сладки, за да запишете рецептата и да изненадате близките си.

Д-р Пабло Наранхо Гарсия е един от най-изтъкнатите международни експерти в областта на естетичната медицина, радиочестотните и лазерните технологии. Той е в България за участие в Международната дерматологична конференция в Трявна, която запчова днес. Неговата лекция е на тема „Минимизиране на белези от акне, следоперативни и от травми“.

„Нано-фракционална радиочестотна процедура е новият начин да премахнем белезите от акне, шарка и следоперативни белези. Безболезнена и бързо възстановяваща“, сподели д-р Пабло Наранхо Гарсия.

Сега от кулинарните изкушения и коледните сладки се пренасяме в работилница, в която ще изработваме за вас коледна чаша. Ще ви дадем идеи за оригинални коледни подаръци заедно с Валерия Цветанова и Екатерина Лачова.

Сега ще ви представим една много полезна рубрика в сайта Tialoto.bg, посветена на големите професионалисти в областта на красотата. Какво предстои за всички читатели ще разберем от редактора Криси Табачка и фризьора Аврам Големечков.

„Всеки месец в рубриката ни ще има по един специалист в областта на красотата. Кратки видеа ще показват полезни съвети за красота. Едни от най-добрите фризьори, гримьори ще информират и представят лесни трикове за красота“, разказа Криси Табачка.