Астролог: Мъж ще бъде следващият президент на България

Още интересни теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

11.11.2016 | 15:44 Редактор: Ирина Георгиева
Астролог: Мъж ще бъде следващият президент на България

От Константина Живова

Киномания

Киномания отбелязва 30-тото си издание. На фестивала ще бъдат прожектирани почти 80 филма. Едни от най-новите ленти ще бъдат част от програмата. Ще се обърне внимание и на киното за по-малките. Пред НДК организаторите изграждат Храм на киното, за да могат любителите да се докоснат още по-близо до магията на филмите и киното.

Кулинарни минути

Малко преди обяд екипът на предаването ДНЕС даде полезни идеи на домакините и на всички, които обичат да си приготвят вкусотии. Зрителите видяха много вкусни рецепти.

Опасна козметика

Д-р Олеся Велинова има над 7-годишен опит зад гърба си, който е натрупала по време на работата си в Москва. Една от клиниките, в които е работила там е прочутата "Лин Лайн", популярна като мястото, където политици и известни лица от шоубизнеса на Русия се разкрасяват и подмладяват. Водещата Константина Живова вече е срещала зрителите си с нея, а тя е давала полезни съвети за разкрасяване, подмладяване и лечение на кожата. Днес те разговаряха за нещо не по-маловажно - опасната и рискова за здравето козметика.

"Козметиката е хубаво да бъде проверявана. Естествената козметика би могла да предизвика повече алергии", сподели д-р Олеся Велинова.

Режисьорът Павел Павлов в ДНЕС

Днес в звездните минути на предаването зрителите видяха един човек, който оставя трайна следа в българският телевизионен театър и кино. Той е режисьор на над 50 постановки за телевизионен театър, над 20 театрални спектакли, 30 игрални филма и имена като "Чичовци","Язовецът","Нечиста сила". Той има силна връзка с актрисата Невена Коканова, той е режисьорът Павел Павлов.

"Актрисата Невена Коканова беше като моя сестра. Толкова бяхме близки, че смело мога да кажа, че знаех всички нейни тайни. След толкова години в киното мога смело да кажа, че аз не харесвам сериала "Под прикритие", ако говорим за режисура на филми", сподели режисьорът Павел Павлов.

Астрологът Борислав Котев за влиянието на числата

Днес датата е 11.11, а сутринта цифрите на часовника показаха 11:11 часа. Какво означава това? Как ни влияят числата, имат ли скрито символика в днешния ден, разбрахме от астролога Борислав Котев, определян от някои експерти като астролог №1 на България.

Рейчъл Блейк за нетрадиционните музикални техники

Уникална вокална техника използва нетрадиционни похвати  наподобяващи анимационни гласове и бебешки плач. За всички, които се интересуват от пеене и от развитие на певческите си умения средата на месец ноември е периодът в който ще могат да се срещнат с едно голямо име във вокалната педагогика. Тя се казва Рейчъл Блейк и е човекът работил с изпълнителят Сиил. Днес тя беше специално при водещата Константина Живова, за да покаже магията на гласовете в компанията на един от добрите вокални педагози у нас Искра Милкова. 

5 години Bulgaria ON AIR

По случай рождения ден на телевизия Bulgaria ON AIR, в студиото на ДНЕС гостуваха колегите от "Спортната редакция" Десислава Джерманска и Владимир Андонов.