Георги Петков с книга за съвети и идея за вашата коса

Още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

08.11.2016 | 15:41 Редактор: Луиза Божинова
Георги Петков с книга за съвети и идея за вашата коса

Предстоят минутите от рубриката "Живота на мама". Валерия Цветанова и нейните събеседници днес ще ни разкажат за една специална и по-различна система за ранно развитие на ума и тялото при децата, която идва от Австралия.

"Цветове и музика, големи топки и полюляване в одеяло са част от системата за ранно развитие."

Всички сме чували за зеления чай и колко може да бъде полезен той. Днес ще поговорим именно за него. Какви са тайните лечебни свойства, които крие той ще разберем сега от колегата Бойка Делиева и нейните събеседници.

"Зеленият чай има специален начин за поднасяне. Истинско изкуство е приготвянето на този ритуал."

Той обича модата. Голямата му страст са косите и тяхното преобразяване до неузнаваемост. Той е един от най-добрите коафьори у нас. Безброй са артистите, които му се доверяват изцяло щом стане дума за техните коси. Поводът за неговото гостуване е не само талантът и интересите ни около модните тенденции, но и най-новата му книга, която ще запали всички дами

"Косата днес, стъпка по стъпка." Нямам търпение да го поканя, Георги Петков.

"Тенденциите в косите са по естествени цветове. Русите пепеливи тоново са на мода през този сезон. Карето отново е хит. Много е важно, когато избирате да смените цвета на косата си да обърнете внимание и на цвета на очите си.“, тези и още много полезни съвети даде топ коафьорът, Георги Петков.

Днес в рубриката Репортер на място ще проверим достатъчно отзивчив ли е българинът. Ако срещнете човек на улицата, който ви помоли за мобилния си телефон, за да се обади на близък човек, дали вие ще му услужите с вашия. Днес колегите Борислав Петров и Валерия Цветанова ще проверят това.

"Не всеки българин е склонен да помогне и да услужи със своя мобилен телефон. Повечето хора отказват, споделяйки, че нямат телефон в себе си."

За първи път част от фестивала за екстремни спортове "Дни на предизвикателствата" (11-13 ноември) става отворено събитие сред природата, в което поканени да участват са всички любители на планината, активностите на открито и адреналина. Събитието ще се разгърне в три дисциплини, какви са те и какво предстои ще разберем от моите гости. Любомир Попйорданов, основател на фестивала "Дни на предизвикателствата" и  Марин Маровски - част от експедицията Опашката на Дракона.