Хорст Шрот: Германките и българките задават едни и същи въпроси на мъжете!

Германският комик Хорст Шрот: Германките и българките задават едни и същи въпроси на мъжете!

14.10.2016 | 15:44 Редактор: Ирина Георгиева
Хорст Шрот: Германките и българките задават едни и същи въпроси на мъжете!

Константина Живова - във Варна. Защо?

Защо водещата на ДНЕС Константина Живова е във Варна и има ли това нещо общо с нейния дебютен роман "Завинаги"? Отговор на това и още много интересни теми и гости в петъчното предаване ДНЕС по Bulgaria ON AIR.

Учител на годината

Първият гост на водещия Борислав Петров този петък е художник. И още по-хубаво - той предава знанията и таланта си на талантливи деца, защото е преподавател. Нещо повече - той е Учител на годината. Зрителите на ДНЕС видяха учителя по изобразително изкуство Виолин Неделчев и три  негови ученички, които нарисуваха Япония.

Българският младежки Червен кръст на 95 години

Тази година Българският младежки Червен кръст отбелязва 95 години от своето създаване с поредица от инициативи, кампании и конкурси. Младежка организация към БЧК е създадена през 1921 г. , тя е осмата младежка червенокръстка организация в света и вече 95 години работи за намаляване на социалната и здравната уязвимост на децата и младите хора в България и за приобщаването им към хуманитарните ценности и принципи. За празника и призванието да бъдеш доброволец, екипът на ДНЕС разговаря с председателя на БМЧК Мария Христова и с двама доброволци от организацията.

Живот на бързи обороти

Адреналин. Скорост. Живот на бързи обороти. Всичко това важи с пълна сила за автомобилния състезател и треньор Петър Гьошев. Той е постигнал много, но все още има една голяма мечта. 

"Забавното четене" продължава

Кампанията "Забавното четене" продължава. Тази събота, 15 октомври, от 14:00 в книжарница Greenwich в София ще се проведе специална Детска работилничка по творческо писане. Повече за това научихме от водещата на Медиите ON AIR и посланик на "Забавното четене" Доника Ризова. Тя е номинирана и за "Жена на годината" от списание GRAZIA.

Есента дойде

Есента дойде и много от нас вече тъгуват за лятото и морето. Специалистите твърдят, че само 40 минути, прекарани в така наречените Солни стаи, се равняват на 4 дни, изкарани на плажа, на брега на морето.

Как да накараш публиката да се смее?

Да успееш да накараш публиката да се смее, понякога със сълзи, е истински талант. Ако си артист и можеш да накараш хората и да се замислят над това, което казваш, си е цяло изкуство. Германският комик Хорст Шрот е доказателство, че за таланта няма граници. През последните години старият майстор на общественото кабаре изнася шоу програми под заглавието "Когато жените питат". Какво представляват те и защо са супер хит в Германия?