Теди Кацарова: Новото ми видео ще бъде заснето в Милано

Още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

05.09.2016 | 14:27 Редактор: Ирина Георгиева
Теди Кацарова: Новото ми видео ще бъде заснето в Милано

Какво ни обединява?

Утре ще отбележим 131 години след съединението на Източна Румелия с Княжество България. Водещата на предаването ДНЕС Константина Живова обаче ще разговаря днес с директора на Националния исторически музей за това какво ни обединява днес.

"Българите не сме забравили историята. Не съм съгласен, че младите хора не оценяват историята и не празнуват", сподели проф. Божидар Димитров.

Турнир De Grande OPEN the Spirit 2016

Долна Малина ще се превърне в място за спорт на открито. От 4 до 6 септември там ще се проведе Турнир De Grande OPEN the Spirit 2016. Как започна турнирът вчера и какво предстои разкриват журналистите Борислав Петров и кметът на Долна Малина Йонко Димитров.

Ратха Ятра фестивал

И тази година "Ратха Ятра" фестивал ще оцвети София! Събитието ще се състои на 10 септември пред Народен Театър. "Ратха Ятра" донася духа на Индия в сърцето на града! Пъстро шествие в съпровод на музика и много танци ще озари съботния следобед на 10 септември. Какво ще се случи разказва Стела Христова- Сачи, която представи на зрителите и част от участниците във фестивала.

"Децата също могат да практикуват йога. В България вече има много последователи", разказаха организатори и участници на фестивала.

Теди Кацарова за новото си видео

Красотата ще спаси света е максимата подходяща за всеки конкурс за красота. Какво свързва певицата Теди Кацарова и красавецът от Стара Загора, Йордан Йорданов, който участва в конкурса "International Top Model of the World" споделят самите те в предаването ДНЕС.

"Новото ми видео ще бъде заснето в Милано", разказа Теди Кацарова.