Нешка Робева: Не съм сбъднала нито една моя мечта

08.08.2016 | 13:47 Редактор: Мария Аладжова
Нешка Робева: Не съм сбъднала нито една моя мечта

Сезонът на дините

Днес проверихме какви са дините по софийските пазари. Как разбираме коя е най-хубавата, откъде са и как ги търгуват? Вижте във видеото:

За музиката, която обичаме

Лятото е и предстоят отпуски и почивки. Музиката е чат от добре прекараната ваканция. Днес ще ви припомнихме една дама, която е любимка на много от вас. Вижте какво сподели певицата Bebe по време на гостуването си в България.

За някои името Горгонсити е абсолютно непознато, но други, когато чуят техните хитове, започват да танцуват. Музиката и песните им станаха хитове през изминалото лято и у нас. Специално за предаването ДНЕС, британците споделиха своята музика и разказаха интересни неща за пътя към успеха.

Нешка Робева в Днес

Няма българин, който да не е чувал за Нешка Робева. Нейната любов към художествената гимнастика е повод ние българите да се гордеем с нея. Тя е една от най-значимите жени в художествената гимнастика. Тя е треньор и хореограф, но преди всичко е човек, който е отдал сърцето си на спорта. Тя е Нешка Робева.

„Не съм сбъднала нито една мечта. В момента се опитвам да преоткривам себе си. Вълнувам се около моята къща и градина. Човек цял живот се учи“, сподели Нешка Робева в студиото на ДНЕС.

Есенните тенденции в грима

Днес ще бъдем полезни на дамите. Ще ви срещнем с един от добрите гримьори у нас. Светлана Арсова ще ни покаже какви ще бъдат тенденциите за наближаващата есен. Дамите винаги искаме да сме информирани и затова днес ще получим полезни съвети свързани с грима. Казвам здравей на Диана Костова.

„Съветите за грим за първа среща са: носете по-малко грим, но не пренебрегвайте червилото“, разказа гримьорът Светлана Арсова.