Йонна Драгнева: Работих с шведски екип за новото ми парче

Тази и други интересни теми в предаването Днес с Константина Живова

03.08.2016 | 14:00 Редактор: Тодор Петров
Йонна Драгнева: Работих с шведски екип за новото ми парче

Тази седмица честваме Световната седмица на кърменето. Всяка жена рано или късно се сблъсква с този момент, в който става майка. Все по-често чуваме случаи за жени, които умишлено спират кърмата си, за да не кърмят. Затова днес посветихме началото на предаването ни на всички майки и техните бебчета. 

В студиото гостува Христина Янева, заместник-председател на Националната Асоциация в подкрепа на кърменето.

"Все повече жени кърмят своите деца", каза Христина Янева.

Микрохирургия, лазерни корекции, детско зрение. В наши дни офталмологията- науката за здравето на очите, постига истински чудеса и помага на хора, които доскоро губеха зрението си. Кои са най-новите техники за отстраняване на "старческо перде", как да се лишим от досадните диоптри и други интересни неща, научихме в минутите за здраве от д-р Алек Топов, началник Офталмология на една от големите столични болници. С него разговаря колегата Асен Манасиев.

Тя е талантлива и винаги позитивна. Музиката, която прави винаги е цветна и изпълнена с емоция. Днес тя бе специален гост в звездните минути на предаването, за да представим заедно най-новото й парче. Представяме ви Йоанна Драгнева.

"За новото ми парче работих с едни от създателите на най-добрите парчета на Евровизия. Те са шведи и съм доволна, че имах тази възможност", разказа певицата.

Сватбеното риалити в ДНЕС продължава. След прическата на булката дойде моментът за съвети от специалисти, как да изберем правилния грим за най-значимия ден в живота си. Гримьорът, модел и бъдеща булка Грета Великова демонстрира последните хитове в грима за този сватбен сезон.

"Лекият грим е на мода дори и в сватбения ден", препоръчва Грета Великова.