Нелина от Deep Zone project: Слагам прегради пред хората, които не са ми близки

Oще интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

24.06.2016 | 12:55 Редактор: Луиза Божинова
Нелина от Deep Zone project: Слагам прегради пред хората, които не са ми близки

Полезни спортни съвети

Започваме ДНЕС с идея как да спортувате на открито, но да се забавлявате заедно с вашите деца. Колегите Асен Манасиев и Диана Костова  ще ни покажат детски фитнес на открито, който определено е забавно и полезно място за родители с деца.

"Възрастните хора предпочитат спорта на открито."

Днес сме на спортна вълна. Затова и съм облечена така. Сега обличайте екипите, опъвайте пътеката вкъщи и заедно да поспортуваме. За да получим полезни съвети искам да поканя кондиционния треньор, Емануил Кетенлиев, който ще ни покаже лесни упражнения, които да практикувам на открито или вкъщи.

"Ако започнем да спортуваме сега, ефект ще има през другото лято.“, каза кондиционния треньор, Емануил Кетенлиев.

Физиотерапията или физикалната медицина се ражда от ужаса на Втората световна война, когато много млади военноинвалиди, трябва да бъдат върнати към живот в обществото. Днес тя е водеща в профилактиката и лечението на повечето от болестите на съвремието. Повече ще научим от д-р Силвия Паскалева, с която ни среща колегата Ели Коюмджиева. 

За най-новите проекти, за летните професионални ангажименти и силата на музиката ще поговорим с Нелина Георгиева от Deep zone project.

"Аз съм спокоен човек. Поставям преграда пред себе си понякога за хората, които не са ми близки", разказа изпълнителката Нелина в студиото.

"Силата да следваш себе си“ е мотото на 47-мия фестивал Софийски музикални седмици, който за пореден път представи пред публиката богатството на световните музикални шедьоври. Предстоят още само три от концертите в официалната програма на фестивала, кои са те ще научим неговият директор проф. Пламен Джуров. 

Лятото е сезон за пътуване и приключения. Но какво е да си истински пътешественик и авантюрист, като онези от миналото и има ли и днес такива хора- ще научим от едно необикновено момче, моят следващ гост, Станимир Станев.

"Можеш да пътуваш без много пари стига да го искаш", каза пътешественика  Станимир Станев