Здравите семейни връзки в 21 век

Тази и още теми в предаването "Днес"

11.05.2016 | 14:54 Редактор: Мария Аладжова
Здравите семейни връзки в 21 век

Той е един от най-известните български гласове. Един от обичаните български актьори, взел участие в много филми  и сериали: „Под прикритие“, Стъклен дом“ и „Вила роза“ и др. Безброй театрални постановки, дублажи на филми и фенове, които го обичат са част от неговия професионален път. Но за да си един от най-добрите, трябва да имаш подкрепата на здраво и любящо семейство. Представям ви актьорът Пламен Манасиев, съпругата му Илияна Селимска – арфист и оперна певица, и техния син и наш колега, журналистът, Асен Манасиев.

С тях говорихме за здравите семейни връзки в 21 век. 

За конференцията  „Образование и бизнес – Бъдещите лидери“, която се организира  от Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria говорихме в преки включвания от хотел Балкан, където се провежда форумът. 

Проектът „С тези две ръце“ показва хората, които не се движат по течението и които знаят, че винаги има избор! За него водещата Константина Живова разговаря в студиото с съдателя на инициативата Тина Митова- Желева. 

13-ти май е обявен за „Ден без асансьори“. Ежедневието ни е забързано до безкрайност. Парадокс, който ни разболява и дори убива. Колко е сериозен този проблем и как само един „Ден без асансьори“ може да ни промени. Темата коментира Биляна Милева от сдружението „Бъди активен“.

Интелигентен, креативен и успешен. Тео Чепилов е писател и сценарист на едни най-успешните съвременни български сериали. В ефира на ДНЕС той представи своя сборник с разкази „Ситуация след ситуация“, чиято премиера предстои. Заедно с Тео беше неговата близка приятелка и редактор на текстовете му - Биляна Славейкова.