3D Mapping визуализации, разработени спрямо архитектурата на Античен театър, откриват Националното турне на Графа в Пловдив

29.05.2018 | 14:00 Редактор: Меги Радева
3D Mapping визуализации, разработени спрямо архитектурата на Античен театър, откриват Националното турне на Графа в Пловдив

На 31 май в Античен театър Пловдив стартира националното турне на Графа. Топ изпълнителят и екипа му представят ново музикално и визуално шоу.

Феновете ще станат свидетели на иновативни сценичните решения още в началото на концерта, а изненадите ще продължат до края. Сцената на Античния театър ще бъде покрита със специална мокетна настилка, която ще позволи на публиката да се наслади на 3D Mapping визуализациите, разработени спрямо архитектурата на магнетичното място. Те са причината и концерта да започне с малко закъснение, входът за него ще бъде отворен от 20:00 часа, а началото се очаква да е в 21:00 часа.

По отношение на музикалните решения, Графа всеки път доказва, че може да бъде различен, емоционален и завладяващ. Перфекционисти до най-малкия детайл, той и музикантите му се раздават максимално на сцената и предават енергията си на публиката.

Само дни преди шоуто организаторите на концерта разкриват, че жителите и гостите на Пловдив ще се зарадват на изпълненията на участниците от “Гласът на България” Мария Пашалийска и Деница Караславова в началото на концерта.

Специално за събитието от Македония в Пловдив пристита рапърът Слаткаристика. На сцената на Античния театър Графа и Искрата ще представят новия сингъл “Неочакван обрат”, който само за няколко дни се превърна в  един от най-гледаните в YouTube.

След концерта в Пловдив турнето продължава в Бургас (4 юни, Летен театър) и Варна (5 юни, Летен театър), където мащабът на шоуто се запазва. До няколко дни ще падне тайната на какви визуални изненади ще се насладят феновете в крайморските градове и кои ще са специалните гости там.
 
От Монте Мюзик припомнят, че на касите на eventim.bg все още има налични билети за концерта в Пловдив, но количеството е ограничено. Във Варна и Бургас търсенето на пропуски също е голямо, можете да си ги осигурите от мрежата на www.eventim.bg, касите на НХТ-Бургас и ФК-Варна. 
 
Линк към новото видео на Графа и Искрата “Неочакван обрат”:
https://www.youtube.com/watch?v=FDz0Vv3Wih8