Само два дни до Вечер на добродетелите

Събитието се провежда с медийната подкрепа на Bulgaria On air, Az-deteto,Puls.bg и Az-jenata

20.10.2017 | 12:31 Редактор: Доника Ризова
Само два дни до Вечер на добродетелите

Само два дни остават до най-голямото за годината благотворително събитие на фондация “За НашитеДеца”  – „Вечер на добродетелите 2017“, което ще се състои на 23 октомври в Sofia Event Center, Paradise Center от 19.30 часа.

Водещи на магичната Вечер ще бъдат актьорите Елена Петрова и Кирил Ефремов, а участие в арт програмата ще вземат световноизвестни български артисти - Марио Хосен, наричан "българският Паганини", поп изпълнителят Миро, илюзионистът Валери Иванов – Жокера, както и Калин Вельов и група Funky Miracle.

В традиционното благотворително наддаване, водено от неподражаемия Игор Марковски, под светлините на прожекторите ще влязат стойностни произведения на изкуството и предмети със специална история като картина на Петър Мичевплоча с автографите на EUROPEброеница, подарена от Вселенски Патриарх Вартоломей I, тениска на Антони Марсиал от националния отбор на Франция и др.. Гостите ни ще имат възможността да наддават и за уникални преживявания, като приготвяне на меню и вечеря заедно с шеф Манчев в неговата професионална кухня, пред-Коледна традиционна немска вечеря за 10 души в резиденцията на посланика на Германия в България, готварска сесия с професионалния готвач на Британското посолство, в резиденцията на Н.Пр. Ема Хопкинс с тематика – традиционни коледни сладки и ред други уникални преживявания.

 

Вечер на добродетелите 2017 е посветена на ранното детско развитие, а не на оцеляването и базовите нужди на децата. Каузата на тазгодишното издание е играта, защото след любовта и сигурността, тя е най-добрият стимул за развитието на едно дете. Играта е ключовият начин, чрез който децата в ранна възраст /0-7 години/ опознават света и учат. Тя е право на всяко дете, а не привилегия.

С набраните средства фондация "За Нашите Деца" ще реализира програмата "Аз играя и мечтая", с която ще насърчи развитието на 720 деца, живеещи в институции или в рискова семейна среда, и ще укрепи връзката с възрастните, които се грижат за тях.