Връчват наградите "Златно сърце"

Годишните награди за благотворителност и КСО се организират от сп. "Business Lady"

26.10.2015 | 15:22 Редактор: Доника Ризова
Връчват наградите

На 5 ноември 2015 г. в хотел Хилтън София ще се проведе второто издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady.

Според организаторите на проявата тя ще даде публичност нa услията на компании, НПО, институции и граждани, подкрепили различни каузи със социален и общественозначим характер, като по този начин мотивират повече компании и личности да се включат в подобни инициативи.

Наградите се присъжват за инициирани, реализирани или подкрепени обществено значими кампании и социални проекти в различни каузи, сред които Подкрепа на беззащитните; Зелена планета; Спортни инициативи; Културни проекти; Образователни кампании; Медиите и социалните каузи; Здравеопазване и здравни инициативи; НПО в действие; Цялостна социално отговорна политика  и др.

Наградите за благотворителност и КСО на списание Business Lady са още едно продължение на основната цел на изданието – да дава гласност на различни професионални успехи, качества и постижения във всяко отношение.

Партньори на инициативата тази година са Business Lady Club, радио Витоша и радио Фокус, интернет порталите Mail.BG, Radar.BG, Хайлайф, ИА ФОКУС, b2bmedia, Manifesto.BG.

Медийна група Bulgaria on air е носител на наградата за 2014 година.