Връчиха годишните награди на сп. Бизнес лейди

С медийната подкрепа на България он ер

09.04.2015 | 00:14 Редактор: Доника Ризова
Връчиха годишните награди на сп. Бизнес лейди

За четвърта поредна година бяха връчени годишните награди на сп. Business Lady. Домакин на официалната церемония беше Кемпински хотел Маринела, който посрещна 160 личности от бизнес средите и приятели на списанието. Организаторите бяха подбрали 21 категории от обществения живот, бизнеса и културата.


 
Признание в категория банков мениджмънт получи Красимира Тодорова, член на Съвета на директорите изам. генерален мениджър на Банка Пиреос България. Награда за телевизионене мениджмънт бе присъдена на Виктория Миткова -изп.директор на медийна група България он ер. От нейно име наградата получи Доника Ризова, експерт Връзки с обществеността на медията.Първо място в областта на човешките ресурси грабна Добромира Манасиева, директор "Човешки ресурси" на VIVACOM. Призът в категория пластична хирургия и естетична медицина бе връчен на управителя на “Skin Systems” Group – д-р Катрин Крахтова. Наградата в категория най-добра търговска политика в индустрията бе присъдена на  Нели Тончева, член на Управителния съвет на „Алкомет” АД.Теменуга Газдова, председател на борда на директорите и финансов директор на ПФК Лудогорец, получи отличие за най-добри постижения в областта на спортния мениджмънт. Гергана Факалиева, маркетинг мениджър Coca Cola активации, получи награда в категория бранд мениджмънт.

 

За явни заслуги в сферата на застрахователното дело призът бе връчен на  Жанета Джамбазка, заместник-председател на УС и изпълнителен директор на Застрахователно АД "Виктория". В раздел корпоративни комуникации бе отличена  Мария Дойчинова, "PR и комуникации" на "ЧЕЗ България". Д-р Цветелина Дучева, управител на Дентална Клиника "Петър Дучев" получи приз в категория дентална медицина. Наградата в сектор медия менисжмънт бе връчена на Гергана Данова, Изпълнителен директор на BSS Media Group. Инж. Ели Божилова, Директор "Продажби" в CryoSave България, грабна приза в областта на биотехнологиите в медицината.

 

В сектор мениджмънт финансови услуги призът бе връчен на  Райна Миткова, управител на "ЕОС България". Д-р Снежана Манджукова, учредител и управител на дермато-козметичен център "Бел Фам" получи награда в категория естетичка и дерматология.За най-успешен здравен мениджмънт бе отличена дейността на  Драга Попова, управител и съосновател на МБАЛ „Сердика”. Теодора Попова, изпълнителен директор на верига ресторанти HAPPY BAR&GRILL получи приз в категория мениджмънт в ресторантиорството.

 

В сферата на образованието бе отличена Детелина Смилкова, вицепрезидент на Висше училище по застраховане и финанси. Мирослава Симова пък грабна приза в категория менисджър сектор спиртни напитки. За най-голям принос за развитието и съхранението на българския фолклор, традиции и дух наградата получи  Поли Паскова, фолклорна изпълнителка. Диляна Божинова, основател и директор на частно СОУ и детска градина "Дрита" и член на Зонта клуб София, бе отличена за приноса си в сферата на благотворителността и социалните дейности. За първа година сп. Business Lady връчи награда за принос за развитието на предприемачеството в България на Полина Янчева, Изпълнителен директор и основател на Фондация "Нова Идея".

 

Всяка година на тази церемония се убеждавам, че дамите владеят еднакво добре както семейното пространство, така и управлението на бизнеса и компанията” – сподели г-н Димитров, издател на сп. Business Lady. „Бих искал да благодаря на всички гости и приятели тази вечер. Както и на наградените дами, защото това събитие е провокирано не от нас – организаторите, а от вас – успешните на различните поприща жени” – допълни Даниел Димитров.

 

Сред специалните гости на събитието бяха: Цветан Симеонов - Председател на БТПП; г-н Венцислав Велев - Началник отдел "Регионални дейности", към дирекция "Международни регионални дейности"; Данчо Данчев - Председател на Управителния съвет на Асоциация на българските застрахователи; Даниел Киряков - член на Комисия по етика на Българското дружество за връзки с обществеността; д-р Юлиан Йорданов - зам.-председател на Български лекарски съюз; известната журналистка Кристина Патрашкова; д-р Борислав Миланов - Председател на Български Зъболекарски Съюз; Николай Логофетов - заместник-председател и член на УС на Асоциацията на Бизнес Експертите; доц. д-р Григорий Вазов - председател на Настоятелството, президент на ВУЗФ, които връчиха награди на част от отличените дами.

 

Партньори на списание Business Lady в тазгодишната церемония бяха Business Lady Club, Зонта клуб София, телевизия Bulgaria on air, радио Витоша, информационна агенция ФОКУС, информационна агенция КРОСС, Mail.bg, Хайлайф и порталите Radar.bg, b2bMedia, Bulevard.bg и Svejo.net.

 

Водещи на събитието бяха известният актьор Веселин Плачков и радио и телевизионен водещ Александър Александров (Алекс). Гостите имаха възможност да се насладят на уникален по рода си шоу-спектакъл, който подготвиха и изпълниха фолклорните изпълнители Поли Паскова и Христо Косашки, съвместно с ансамбъл „Чинари”. В навечерието на един от най-светлите християнски празници, програмата на събитието беше издържана в типично народен стил и дух.

 

Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.