„Бизнесът в действие“

С медийната подкрепа на България он ер

06.04.2015 | 10:47 Редактор: Доника Ризова
„Бизнесът в действие“

„Бизнесът в действие“ е 3-дневен бизнес форум, който ще се проведе за 10-та поредна година в София на 17, 18 и 19 април в Интер Експо Център. Събитието има за цел да срещне младите хора с представители на водещи български компании. Организатор е международната студентска организация AIESEC, която вече 25 години се стреми да развива лидерския потенциал у младите хора в България.

В днешно време, за да започнеш своята кариера, не е достатъчна само дипломата. Студентите се нуждаят от практика и поглед върху реалната бизнес среда – неща, които университета не може да предостави. „Бизнесът в дейстиве“ е инициатива както за студенти, така и за наскоро завършили, които искат да тестват уменията си и да открият възможности за кариерно развитие. Форумът включва бизнес симулации, обучения, дискусии и вдъхновяващи презентации.

Организаторите споделят: „Искаме да покажем, че има достатъчно възможности за развитие в България, както и че си заслужава студентите да останат и да градят кариерата си тук.“

Участие тази година ще вземат компании като  PwC, Fibank, Ficosota, EY, DHL, JTI, Aurubis, TBI-Info, Заедно в час, Метрореклама, AIG, Булгартабак и Concentrix.

А лекторите ще бъдат Радослав Георгиев –   Хак България, Цветелина Тенева – създател на The Business Institute, Теди Тонева – Главен управител и партньор в TriplePro Bulgaria, Георги Български – член на съвета на директорите на Българска фондова борса, Стойне Василев – Собственик на smartmoney.bg и председател на БАЛФК, Том Хигинс - професионален банкер, инвеститор и предприемач.

Първият ден ще бъде посветен на успешни истории в България и уъркшопи и обучения в четири различни панела: Бизнес, ИТ, Маркетинг и Преподаване. Вторият ден ще е за решаване на реални бизнес казуси, които са предоставени от компаниите-участници. Тази година част от фирмите ще бъдат домакини на решаването на казусите в своите офиси и по този начин ще бъде предоставена възможността на студентите да се докоснат до истинската работна атмосфера. Събитието ще завърши с награждаване на участници и дискусия на тема „ Как да изградиш бъдещата си кариера в България.“

Регистрацията вече е отворена и е напълно безплатна, а местата са ограничени. Повече информация относно събитието ще може да намерите на bip.aiesec.bg.

Събитието се провежда с медийната подкрепа на България он ер.