Кошер 2020 среща лидери на водещи бизнеси с българи по света на 17 септември

03.09.2020 | 15:37
Кошер 2020 среща лидери на водещи бизнеси с българи по света на 17 септември

Второто издание на Тук-Там Кошер ще се проведе на 17-ти септември в Интер Експо Център и онлайн едновременно, за да се включат и българите намиращи се в чужбина. Събитието дава възможности за професионално развитие, създаване на полезни контакти, придобиване на нови знания и умения, както и достъп до най-интересните бизнеси и личности и до най-актуалната информация за живота в България. 

Кошер 2020 ще представи лекции, дискусионни панели и истории от практиката обединени под мотото „Стигни далеч, остани близо“. Семинарната програма, както и гости, лектори и компании ще покажат как, буквално и преносно, човек може да стигне далеч, но да остане информиран и ангажиран с България независимо къде се намира.

Програмата на Кошер 2020 в зоната Program Hive включва вдъхновяващи презентации от лектори с международен опит на теми като технологии, open data, култура и изкуство, нанотехнологии и много други. Румяна Тренчева, Senior Vice President of Global Partner Organization & General Business for MEE в SAP ще говори на тема „Силата да даваш и как това отваря пътя ти напред“. За това как да стигнеш много далеч, чак до най-северната точка на Норвегия, ще сподели Филип Захариев, главен готвач, творец, писател и пътешественик. Генералният директор на Българското национално радио – Андон Балтаков, ще разкаже за своя път от БНР до CNN и обратно.

Кариерното и професионалното развитие в различни сфери ще са представени в „Истории от практиката“. Представители от водещи компании като Ingram Micro, Commerzbank, Chaos Group, Degiro и Leanplum ще коментират своя опит от чужбина, какви са разликите в бизнеса Тук и Там и как се развива международен бизнес в България. 

Сред участниците в дискусионните панели са Джъстин Фрийдман, Заместник-посланик на Посолството на САЩ в България, бизнес лидерът Явор Николов, писателят Георги Господинов, журналистът Даниел Ненчев и предприемачът Момчил Кюркчиев. 

Hot Hive ще представи най-интересните бизнеси и стартъпи от сфери като устойчиво развитие, роботика и технологии и ще създаде разговор с техните създатели, които ще споделят ценни съвети за възможностите за успешно развитие на бизнес в България и чужбина. Сред тях са Kinetik, Hobo, Concrene, Dronamics, Nasekomo, Difold, L’Amon и други. 

Кошер 2020 позволява на присъстващите и участващите да придобият нови знания и усъвършенстват уменията си, да създадат нови контакти, да научат повече за живота в България и да си намерят нова работа. Всички лекции и работилници ще разкрият нови перспективи чрез успешните истории на българи с опит от целия свят.  

Tuk-Tam Кошер 2020 ще се проведе на 17-ти септември 2020 от 10:00 ч. в Интер Експо Център и онлайн. Достъпът до събитието е безплатен като се изисква задължителна предварителна регистрация. 

Bulgaria ON AIR, Investor.bg и Rabota.bg са медийни партньори на събитието.