Офис 2020: Работа на разстояние и от разстояние

26.05.2020 | 10:22
Офис 2020: Работа на разстояние и от разстояние

Британо-българската бизнес асоциация, заедно със своите членове Forton – водеща консултантска компания в сектора на бизнес имотите и адвокатската кантора DGKV, организират съвместно уебинар на тема: „Офис 2020: Работа на разстояние и от разстояние“.

Панелистите от DGKV и Forton ще дискутират различните правни, организационни и управленчески аспекти при завръщане в офиса, включително:

Правителствени мерки и изисквания за опазване на здравето и безопасността на работното място в офиса;

  • Бизнес практики и тенденции при организиране на офис пространството;
  • Мерки, които работодателят трябва да предприеме, при случай, че служител се разболее от коронавирус;
  • Какви са отговорностите на инвеститорите в търговски недвижими имоти, като наемодатели и техните действия по управление на съоръженията? Ще бъдат ли повлияни таксите за обслужване? Ще има ли нови правила за използването на общите помещения в строителни и офисни комплекси?
  • Работа от вкъщи – ще може ли работодателят да влиза в домовете на своите служители? Какви са предизвикателствата, задълженията и отговорностите на работодателя и служителя?

Посетителите ще имат възможност да зададат въпросите си предварително, както и по време на уебинара.

Уебинарът ще се състои на 29 Май от 11:00 часа, в онлайн платформата за видеоразговори Zoom.

Можете да се регистрирате тук: https://zoom.us/webinar/register/WN_9rBZKX8kT2-LI4bXB4T_JQ

За асоциацията: Британо-българската бизнес асоциация (БББА) е динамична професионална мрежа с повече от 220 членове – британски и български компании. Една от основните мисии на асоциацията е да промотира бизнес взаимоотношения между Великобритания и България.