Стабилност или несигурност ще бележат 2020 година?

Трансформация, стабилност и капитали, ще са основните акценти в предстоящия Икономически форум на списание „Мениджър“

10.12.2019 | 15:30
Стабилност или несигурност ще бележат 2020 година?

Стабилност или несигурност ще бележат 2020 година в общоикономически, социално-политически и бизнес план?  Трите най-актуални теми, които ще очертаят по-ясна картина за следващите 12 месеца – трансформация, стабилност и капитали, ще са основните акценти в предстоящия Икономически форум на списание „Мениджър“. Той ще се проведе на 11 декември в столичния Гранд Хотел София от 13.30 ч.

Вицепремиерът Томислав Дончев, „Мениджър на годината 2019“ Светла Несторова, икономистът и преподавател от ВУЗФ проф. д-р Даниела Бобева и финансистът Владимир Каролев ще влязат в пряк дебат с мнения и прогнози. В три поредни рунда те ще дискутират какви са очакванията за локалните и глобалните икономически бизнес условия в краткосрочен план, както и възможностите за преминаване към производства с по-висока добавена стойност и с по-малка тежест на разходите за труд.

На фокус ще бъде и темата за капиталите - финансови, човешки, интелектуални и как трябва  да бъдат управлявани и развивани в  условия на динамично изменение на цената им. Модератор ще бъде Светла Костадинова, изпълнителен директор на Института за пазарна икономика.