По пантофи в дома на водещата на "Фамилно" – Джуджи

Mama Mia отиде на гости на Деляна Маринова

23.05.2018 | 16:23 Редактор: Меги Радева
По пантофи в дома на водещата на

Деляна Маринова – Джуджи е добре позната на българските зрители. Тя води съботно-неделното семейно предаване „Фамилно“ по Bulgaria ON AIR– всеки уикенд от 10,30 часа. Джуджи има дългогодишен, професионален опит като ко-водещ в предаването „На кафе“ и е човек с разностранни интереси. Хедонист и бохем по душа, Джуджи обича да пътува и да опознава различни култури. Освен като светски коментатор и водещ, тя има изяви и в телевизионното кино, а в момента учи магистратура с профил филмово и телевизионно продуцентство в НАТФИЗ. MamaMia влезе в къщата на Джуджи за дълго кафе и още по-дълга обиколка.

 Защо обзаведе къщата си по този начин?

Когато за първи път отидох в Кейп Таун се влюбих в Африка. Прииска ми се да си донеса кътче от това райско място. Затова реших да обзаведа къщата си с африкански мебели. Топлината, уютът, ярките цветове, различните аксесоари – всичко това ме кара да се чувствам прекрасно в дома си.

Кое е любимото ти кътче?

Имам си местенце, което наричам „моят кабинет“. То е любимото ми кътче. Там се подготвям за предаванeто, което водя по Bulgaria ON AIR–„Фамилно“.

Къде си пиеш кафето?

През седмицата – в същия този кабинет. Сутрин, преди да тръгна за телевизията, си приготвям едно кафе, което изпивам докато гледам сутрешните блокове и се гримирам. Сега,  когато времето вече е топло, пренасям този ритуал в градината.

Цялото интервю прочетете в Mama Mia