5 любими неща в гардероба на… Ина

Водещата на околоСВЕТСКО Константина Живова, с интервю за mamamia.bg

23.04.2018 | 18:02 Редактор: Меги Радева
5 любими неща в гардероба на… Ина

Константина Живова, водеща на околоСВЕТСКО, представи пет любими неща от своя гардероб, в интервю за mamamia.bg

Константина Живова има 11-годишен опит в телевизията. Преди да стане част от делничното лайфстайл предаване „oколоСВЕТСКО“ по Bulgaria ON AIR, тя e част от сутрешния блок – „България сутрин“, излъчван по същата телевизия. Изминала е целият път в създаването на ТВ съдържание, трупайки опит в различни медии. Тя продължава да показва на зрителите най-интересното от лайфстайла у нас от ефира на Bulgaria ON AIR и всяка делнична сутрин минава през теми като мода, култура, кино, музика, кулинария, деца, кучета, златни рибки…

Участвала е в музикални клипове на български изпълнители, както и в сериалите „Под прикритие“ и „Секс, лъжи и ТВ – 8 дни в седмицата“. Освен с богатия си телевизионен опит, Константина е известна и като писател. Първата й книга „Завинаги“ бързо се превърна в бестселър. Тя поддържа активно и видеоблог, в който дава съвети на дамите как да усмихнат и улеснят деня си.

Обувките

Харесвам обувки на висок ток. Имам своите любими модели. Работата ми на телевизионен водещ в „ОколоСВЕТСКО“ по Bulgaria ON AIR, изисква облеклото и обувките ми да бъдат елегантни, затова често нося обувки на висок ток. В ежедневието обожавам да съм с кецове. Имам безброй цветове и модели спортни обувки и не спирам да се сдобивам с нови. На високи токчета се качвам и вечер, когато съм навън по различни поводи. За този сезон дори вече си имам и любим модел – сини обувки на висок ток.

Цялото интервю прочетете тук