Клиентите на ЦКБ пазаруват с отстъпки до 35% в над 600 обекта по програмата CCB Bonus

Те могат да се възползват от специалните намаления в магазини, заведения, салони за красота, спортни центрове, бижутерии и хотели в страната

14.12.2016 | 15:53 Редактор: Луиза Божинова
Клиентите на ЦКБ пазаруват с отстъпки до 35% в над 600 обекта по програмата CCB Bonus

Притежателите на кредитни и дебитни карти от Централната кооперативна банка (ЦКБ) могат да пазаруват с отстъпки до 35% в над 600 търговски обекти в цялата страна по програмата CCB Bonus. Те могат да се възползват от специалните намаления в редица магазини, заведения, салони за красота и спортни центрове, бижутерии и хотели у нас. Единственото, което трябва да направят е да напомнят за отстъпката си по време на покупка.

В разгара на подготовката за коледните и новогодишните празници, програмата CCB Bonus дава възможност на лоялните клиенти на ЦКБ да спестят много неизбежни разходи и едновременно с това им помага в избора на подарък за любим човек, място за отсядане по време на пътуване и всичко необходимо за уюта в дома.

Всички предложения и отстъпки са подробно описани в есенно-зимното издание на CCB Bonus, което е на разположение във всички офиси на банката. Валидни са до 30 април 2017 година.

Каталогът може да бъде разгледан и на сайта на банката ccbank.bg, както и през мобилни устройства  на mb.ccbank.bg