"България Ер" пуска допълнителни полети към 9 атрактивни дестинации за зимните празници

С мотото "Все още имаш време да решиш къде" националният превозвач напомня, че все още не е късно да планирате пътуването си

01.12.2016 | 14:34 Редактор: Тодор Петров

За коледните и новогодишните празници "България Ер" ще зарадва своите клиенти с допълнителни полети на ниски цени към 9 атрактивни дестинации, сред които са Палма де Майорка, Лисабон, третият по големина град в Кипър – Ларнака, и испанската столица Мадрид. 

Поради засиления интерес за зимните празници повече самолети ще летят и до Франкфурт, Цюрих, Лондон, Виена и Москва. 

С мотото си "Все още имаш време да решиш къде", "България Ер" напомня на пасажерите, че и тези от тях, които все още не са планирали пътуването си за коледните празници, могат да го направят. 
Цените на двупосочните самолетни билети започват от 121 евро за Виена и са с включен "Аll inclusive" пакет – в тях влизат летищните такси, голям и малък багаж, кетъринг на борда, безплатен избор на място в самолета и чек-ин на летище. 

Подробности за полетите, цените на билетите и информация за резервации може да намерите на уебсайта на "България Ер" - https://www.air.bg/ и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/bgair/ .