Имуществени застраховки на коледни цени от ЗАД "Армеец"

Защита на дома само срещу 10 лева

01.11.2016 | 13:25 Редактор: Ирина Георгиева
Имуществени застраховки на коледни цени от ЗАД

20% отстъпка на застраховките "Защитена фамилия" и "Защитено имущество" предлага ЗАД "Армеец" от 1 ноември 2016 г. до края на месец декември 2016 г. 

През периода на коледната промоция минималната премия по полица "Защитена фамилия” е 10 лв., като покрива щети на жилището до 5000 лв. и на движимото имущество до 1000 лв.  срещу рисковете пожар, природни бедствия (без земетресение), ВиК аварии, късо съединение, вандализъм и др. Обезщетения се изплащат до размера на определения в полицата лимит. Посочените суми са минималните, а застраховката може да бъде сключена при значително по-високи лимити, както и да се добавят нови рискове – земетресение, кражба чрез взлом, гражданска отговорност, злополука на членовете на семейството си и др. Процедурата при сключване е максимално улеснена за клиента – не се изисква първоначален оглед на дома и документи за собственост, а при застраховане на вещи срещу "Кражба чрез взлом” до 6 000 лв. не се налага те да се описват. Не се прилага задължително самоучастие на застрахования във всяка щета.

При застраховка "Защитено имущество” минималната застрахователна премия е 20 лв. Например, ако клиент желае да застрахова офис сграда в гр. София с височина до 6 етажа и възраст до 20 години със застрахователна сума 200 000 лева за рисковете пожар, природни бедствия (без земетресение), аварии и вандализъм -  премията възлиза на 110 лв., със земетресение - 290 лв. При тази застраховка също има възможност за избор на различни покрития. Не се прилага задължително самоучастие на застрахования във всяка щета.

Освен отстъпка от 20% по коледната промоция клиентите могат да ползват и други намаления от действащата тарифа на застраховка "Защитено имущество” - за еднократно плащане на премията, при липса на щети за предходни години, при наличие на добра пожароизвестителна инсталация, при комплексно застраховане на различни видове интереси и др., като максималните отстъпки могат да достигнат до 50%.

Застраховките може да бъдат сключени в офисите на компанията, както и при застрахователните агенти и брокери, работещи с "Армеец".