ВУЗФ организира Ден на отворените врати за ученици

На 6 април от 10:30 часа всички ученици 9 до 12 клас ще могат да се превърнат в студенти за един ден

27.03.2019 | 12:00 Редактор: Ралица Братанова
ВУЗФ организира Ден на отворените врати за ученици

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира Ден на отворените врати. На 6 април от 10:30 часа всички ученици 9 до 12 клас могат да се превърнат в студенти за един ден и да се потопят в атмосферата на бизнес университета.

В рамките на същия ден освен обиколка на университета, преподаватели от ВУЗФ са подготвили различни лекции, чрез които да помогнат на гимназистите да се ориентират коя професионална област им е най-интересна. По време на Деня на отворените врати лектори от висшето училище ще представят най-общите принципи в лидерството и управлението на кризи, приложната бизнес психология, външнотърговските сделки, както и абзуката на журналистиката и комуникационните стратегии. Всеки може да участва в Деня на отворените врати като се запише на marketing@vuzf.bg. 

Междувременно в същия ден, на 6 април, учениците ще имат възможност да наблюдават и провеждането на първия специализиран данъчен семинар на Лабораторията на ВУЗФ – VUZF Lab. В него ще участват съдии от Върховния административен съд и административните съдилища, прокурори, дипломирани експерт-счетоводители и утвърдени експерти от юридическата и счетоводната практика.

В момента тече кампания за кандидатстване в магистърските програми на университета, а през април и май ще се проведат и първите предварителни канидатстудентски изпити. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК