10 трика за бляскава новогодишна нощ

03.01.2016 | 10:35

Защо толкова обичаме Новата година? Тя поставя началото на един нов цикъл, период, пълен с обещания за всички ни, на 1 януари всичко изглежда възможно. Неслучайно го очакваме този ден, за да направим своя списък с обещания. Това е  своеобразен ритуал, с вечерта, танците, блясъка и пайетите. Една среща, която не искаме да пропуснем. В преването "Десет" с водещ Ирина Белчева гост е модният блогър Ванина Ханджийска, който ще сподели своите 10 хитрини за незабравима новогодишна нощ и още по-впечатляваща идна година.

10 ТРИКА ЗА НОВОГОДИШНАТА НОЩ

1. НАПРАВЕТЕ ПОДАРЪК НА ДУШАТА СИ

Какво по-подходящо време от това, за да направим подарък на душата си – можем да отпразнуваме този ден в театъра или на опера. 

2. ПЪТУВАЙТЕ!

Друг вдъхновяващ вариант е пътуването – и не е задължително да бъде на самия 31.12! 

3. ЦЕЛУВКА В ПОЛУНОЩ

Целувката в полунощ или целунете, когото си поискате – празниците са за това (а непланираните партита доста често носят интересни и неочаквани срещи и изненади).

4. ЗАПОЧНЕТЕ ДЕНЯ С ЕНЕРГИЯ

Стартирайте деня с музика, която ви дава супер енергия, пийте повече течности през целия ден – най-добре вода и билков чай, хапвайте по малко през деня, избягвайте да спите, излезте на въздух и се разходете! Независимо къде се намирате, танцувайте до зори – добре е и за настроението, и за кондицията! 

5. ВИЗИЯ ИЗВЪН ЗОНАТА НА КОМФОРТА 

Визията за празника или излезте от зоната на комфорта – носете пайети, дантела, кадифе, сложете си коледен пуловер, носете фигурални чорапогащи, анималистични принтове, развихрете въображението си, влезте в роля.  Сложете цвят на мястото на черното, вземете пуловера на гаджето си, сложете си корона, ярък грим, невъзможно розово червило, изкуствени мигли...

6. БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ

Помислете за природата и за едно по-устойчиво и отговорно поведение – не пренебрегвайте беозпасността  - независимо дали става думаз за шофиране, неочаквани приятни срещи и споделени моменти). 

7. ОРГАНИЗИРАЙТЕ ТЕМАТИЧНО ПАРТИ

Направете си парти „Ставам на 10“ – супер тема, която дава възможност да се развихрим в декорацията и менюто, както и да пуснем на свобода детето в себе си.

8. ПРАВЕТЕ КАКВОТО ВИ СЕ ПРАВИ

Правете, каквото ви се прави, без да се влияете от думи като „трябва“.

9. ПРЕНАПИШЕТЕ БИОГРАФИЯТА СИ

Ако изминалата година не ви е харесала – пренапишете биографията си! Така или иначе никога няма да се върне, а както казват – Нова година – нов късмет!

10. 3-ТЕ Е-ТА НА 2016: ЕНЕРГИЯ, ЕНТУСИАЗЪМ, ЕМПАТИЯ

Вижте повече в следващото видео.