Отличават най-добрите компании в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас за 2018 година

Церемонията по връчване на годишните награди "Застраховател на годината", "Пенсионноосигурително дружество на годината", "Застрахователен брокер на годината" за 2018 година ще се проведе на 30 май от 19:00 часа в столичния хотел "Маринела"

07.05.2019 | 13:53 Редактор: Иван Берберов
Отличават най-добрите компании в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас за 2018 година

За eдинадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас - „Застраховател на годината“, “Пенсионноосигурително дружество на годината”, “Застрахователен брокер на годината”. Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери, които ще отличат най-добрите компании в сектора.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 30 май от 19.00 часа в столичния хотел “Маринела“, зала “София Гранд”.

По традиция отличията се връчват в 9 категории, като победителите ще бъдат определени от експертно жури, в лицето на представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии. 

Фондация “Проф. д-р В. Гаврийски” ще връчи за 21-ва година своите специални награди “За цялостен принос в развитието на българското застраховане“, "За цялостен принос в развитието на застрахователното посредничество" и „За цялостен принос в развитието на осигурителните системи в България“ на заслужили експерти и мениджъри, лидери в своя сектор. 

Очаква се на тазгодишната церемония по връчване на наградите да присъстват над 250 гости. Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на академичните среди и бизнеса. 

Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:

    • Застраховател на годината – Общо застраховане
    • Застраховател на годината – Животозастраховане
    • Най-динамично развиващо се застрахователно дружество
    • Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително задължително пенсионно осигуряване”
    • Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително доброволно пенсионно осигуряване”
    • Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество
    • Застрахователен брокер на годината - Общо застраховане
    • Застрахователен брокер на годината - Животозастраховане
    • Застрахователен брокер на годината - Най-динамично развиващо се дружество

Медийни партньори на събитието са: Investor.bg, Bloomberg TV Bulgariа, Bulgaria ON AIR, Еconomic.bg, сп. “Икономика”, в. “Банкеръ”, в. “Стандарт”, Money.bg, Insmarket.bg.